Disclaimer

Vänligen läs noggrant igenom denna ansvarsfriskrivning (”Disclaimer”) innan du använder ekonomikunskap.se (”Webbplatsen”). Genom att använda webbplatsen samtycker du till att följa och vara bunden av dessa villkor och bestämmelser.

Informationens syfte och begränsningar

Innehållet på ekonomikunskap.se är endast avsett för allmän information och utbildning inom ekonomi och personlig finans. Informationen på denna webbplats utgör inte professionell rådgivning, och ska inte betraktas som sådan. Användare av webbplatsen uppmanas att konsultera en professionell finansiell rådgivare innan de fattar beslut om investeringar, besparingar, skatter eller andra finansiella ärenden.

Inget ansvar för förluster

Ekonomikunskap.se och dess ägare, författare, administratörer och samarbetspartners frånsäger sig uttryckligen allt ansvar för eventuella förluster, skador eller negativa konsekvenser som kan uppstå direkt eller indirekt som följd av användningen av informationen på denna webbplats. Användaren ansvarar för sina egna ekonomiska beslut och skall inte hålla ekonomikunskap.se ansvarig för eventuella negativa konsekvenser.

Externa länkar

Webbplatsen kan innehålla länkar till externa webbplatser som inte kontrolleras eller underhålls av ekonomikunskap.se. Vi ansvarar inte för innehållet på sådana webbplatser och tar inget ansvar för skador som kan uppkomma som följd av användning av sådan information. Användare uppmanas att läsa ansvarsfriskrivningarna och sekretesspolicyn för alla externa webbplatser de besöker.

Upphovsrätt och immateriella rättigheter

Allt innehåll på ekonomikunskap.se, inklusive text, bilder, logotyper, design och layout, är skyddat av upphovsrätt och andra immateriella rättigheter och får inte kopieras, reproduceras, distribueras eller användas på annat sätt utan uttryckligt skriftligt medgivande från ekonomikunskap.se.

Ändringar i ansvarsfriskrivningen

Ekonomikunskap.se förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna ansvarsfriskrivning när som helst utan föregående meddelande. Användare uppmanas att regelbundet kontrollera denna sida för att hålla sig informerade om eventuella ändringar.

Kontakta oss

Om du har några frågor angående denna ansvarsfriskrivning, vänligen kontakta oss via e-post på info(at)ekonomikunskap.se. Det går även att kontakta oss via vår Instagram.

Läs mer om oss här.